Holland Kozijnen vof

Gratis Advies of vragen?    Bel direct!!  0848 748 030  (LOKALE KOSTEN)    

 
 


Specificaties LuXtra Comfort APV / Specificaties glas

Het LuXtra dakraam wordt geproduceerd in Europa door RoofLITE, een zusterbedrijf van VELUX. LuXtra tuimelvensters openen vanaf de onderzijde en scharnieren in het midden. U kunt een tuimelvenster tot 165° om zijn as roteren (schoonmaakstand), zodat de buitenzijde van de ruit zich aan de binnenzijde bevindt. Op deze wijze is het zeer eenvoudig om het buitenruit te reinigen. De bedieningsgreep aan de onderzijde van het draaiend gedeelte van het dakraam kan in 4 standen worden gezet; open, dicht, ventilatiestand en kierstand. Het grote voordeel van het LuXtra Comfort dakraam t.o.v. het standaard LuXtra dakraam is het ventilatierooster die voor optimale passieve ventilatie kan zorgen zonder dat het venster geopend hoeft te worden.


Het kunststof LuXtra dakraam APV is gemaakt van veelcellig PVC profiel voorzien van metalen verstevigingselementen. Uitstekend geschikt voor vochtige ruimtes.

- Tuimelvenster
- Kunststof wit PVC
- Antraciet aluminium afwerking aan     de buitenzijde
- Met ventilatierooster
- Scharniert in het midden
- Bediening onderin
- Schoonmaakstand (roteert 165°)
- Toepasbaar op dakhelling van 

   15° -  90°


LuXtra gootstukken
Gootstukken zijn van aluminium, weer- en UV-bestendig en zijn in dezelfde donkergrijze kleur als de stijlen van het dakraam. De donkergrijze kleur is gelijk aan de grote merken zoals VELUX, zodat bij eventueel bijplaatsen van een LuXtra dakraam het uiterlijk/aanzicht van het dak niet gaat afwijken.