Holland Kozijnen vof

Gratis Advies of vragen?    Bel direct!!  0848 748 030  (LOKALE KOSTEN)    

 
 


Het verdiept profiel is typisch voor de Nederlandse markt en biedt u onbeperkte mogelijkheden bij het vormgeven van uw gevel en interieur. Onze kozijnen zijn verkrijgbaar in tientallen gladde en houtkleuren

 

Dankzij moderne productielijnen voor HVL-lassen kunnen wij onze klanten een perfecte hout-imitatie bieden. Er zijn steeds meer fabrikanten die een HVL aanbieden al zijn er beperkingen.

 

Het HVL-systeem is een innovatieve manier om kunststof kozijnen en vleugels met elkaar te verbinden, net als bij houten kozijnen gebeurt. Bij gewone kunststof kozijnen zit de laslijn in een hoek van 45°. Bij HVL worden de profielen verbonden in een hoek van 90°. Zo wordt een bijzonder design gecreëerd, dat er samen met het houtfineer voor zorgt dat de kozijnen nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn.

 

Sommige kozijnen kunnen worden uitgerust met een bedekt beslag. Bedekt beslag zit in de groef en is volledig onzichtbaar wanneer het raam gesloten is. Ook de rails van de beweegbare stijl, de stangen, de scharnieren en andere functionele elementen kunnen worden bedekt. Zo krijgt het venster een elegant uiterlijk en is de compositie uiterst evenwichtig.


Vraag onze adviseur welk kozijn het beste bij uw woning past!