Holland Kozijnen vof

Gratis Advies of vragen?    Bel direct!!  088-4949300  (Landelijk nummer)

 
 


Keurmerken van Holland Kozijnen

Politiekeurmerk Veilig Wonen®: Met dit keurmerk kan worden aangegeven of een woning een bepaalde preventie heeft tegen inbraak. Het doel is het aantal inbraken in woningen te verminderen. Een onderdeel van dit keurmerk zijn de gevelelementen. In de afgelopen jaren heeft dit keurmerk zich ontwikkeld tot een eenduidig landelijk keurmerk met ruime draag kracht binnen de kozijnbranche.

E markeringCE-markering is een Europees productinformatielabel dat aangeeft dat het betreffende product volgens Europees gestandaardiseerde methoden op een aantal eigenschappen is getest. De waardes van deze eigenschappen moeten door de producent vermeld worden op het product, de verpakking of de begeleidende bon. Of producten zijn voorzien van CE-markering en of de eigenschappen op correcte wijze zijn bepaald, wordt gecontroleerd door de VROM-inspectie. 

SKG: De SKG is een test-, keuring- en certificatieinstituut in Wageningen. Een zeer veelzijdig keuringsinstituut. Er worden prototypetesten uitgevoerd voor nieuwe producten, zoals sloten, kozijnen, etc..

CERTIFICATEN

Bij Holland Kozijnen is kwaliteit de hoogste prioriteit en dit wordt erkend door verschillende keuringsinstaties. Met trots kunnen wij dan ook vermelden dat onze kozijnen in het bezit zijn van het KOMO Certificaat op zowel de productie als montage van het kozijn!